2009 m. spalio 1 d., ketvirtadienis

Algis Ramanauskas - Greitai apie ...:)


Nedidelė ištrauka:

– Ko reikia, kad "įlįstum" į teliką šiais sunkiais laikais?

– Sėkmės ir talento. Bet kartais pakanka tik sėkmės ar stebuklo. Geras pavyzdys yra Mantas Petruškevičius. Kas jis po velnių toks? Jį reikėtų vyti su ilga smirdančia švabra iš televizijos pas Graužinienę į namus valyti unitazo. Ką mes turime? Kažkokia beždžionė vapa triapkos balsu eteryje kažkokį gavno, ir visos Lietuvos bobos (ne moterys) nuo jo alpsta.

"Mados reido" idėja yra gera, bet jeigu tą laidą vestų ne Petruškevičius, o bet-kas-geriau-prašnekantis-ir-stilingiau-atrodantis, ta laida turėtų dar geresnį reitingą. Žinot, aš kartą mačiau Petruškevičių su tokiais batukais... Tai buvo ant basos kojos užmautos šūdinos tapkutės su BANTIKAIS. Man atrodo, tai draudžiama įstatymų. Turėtų būti...

Yra sveikas protas, kuris aiškiai sako, kad Petruškevičius yra siaubingas laidos vedėjas – erzinantis gerą skonį turinčius žiūrovus. Jis yra žmogus, kuris leidžia sau sakyti "bože moj". Žinot, tai jau yra jopšichmat'. Jeigu jis tai sakytų juokais, tai gali sueiti juokais. Bet jam tai vargu ar juokai.

Jau nekalbant apie tai, kad sveikas protas aiškiai sako – kas susideda su Graužiniene, tas yra tik dar viena graužinienė.

Aš nepagailėčiau 300 Lt, kad Graužinienė jį suvalgytų, kaip Gėlė Žudikė.


www.kaunodiena.lt/laisvalaikis

Komentarų nėra: