2011 m. kovo 21 d., pirmadienis

Aurimo Dautarto nebėra....

Vėl rašau apie kolegą, kurio jau nebėra... Šįryt sužinojau, kad sekmadienio vakarą iš gyvenimo pasitraukė televizijos ir radijo laidų vedėjas Aurimas Dautartas. Pasitraukė savo noru.... Su Aurimu nebuvau nei bičiulis, nei geras pažįstamas. Tiesiog kurį laiką "dalijomės vienu mikrofonu"- dirbome radijo stotyje.



Kol kas neaišku, dėl ko nusižudė prieš kelis mėnesius mylimąją Viktoriją vedęs vyras. Kaip rašo „Lrytas.lt“, A. Dautartas iš gyvenimo nusprendė pasitraukti po buitinio konflikto. Vyras pasikorė savo bute, balkono prieangyje.Savižudybės metu kartu su vyru bute buvo ir jo antroji žmona Viktorija Dautartė. Vos apie nelaimę sužinojusi velionio mama iškvietė greitąją medicinos pagalbą, tačiau atvykę medikai vyrui padėti jau nebegalėjo.


Apie nelaimę, įvykusią sekmadienį apie 22.15 val savo socialiniame tinklapyje pranešė A. Dautarto bičiulis Aušrys Krisčiūnas. „„Turbūt nėra gražu postinti tokias naujienas ir tikiuosi neatsiras žmonių, kurie spaus „patinka“, bet toks yra gyvenimas. Šią naktį netekome „Ultra Vires“, kitų radijo stočių laidų, TV, renginių vedėjo ir šiaip labai šaunaus žmogaus Aurimo Dautarto. Tebūnie jam lengvas kelias anapus ir stiprybės jo tėvams ir šeimai“, – žinią pranešė A. Krisčiūnas.

Pasak buvusios Aurimo kolegės Indrės Burlinskaitės, žinia ją šokiravo. „Mes nebuvome labai geri draugai tiesiog kolegos, retsykiais pabendraudavome, iš Aurimo to tikrai nesitikėjau.“„Žinią sužinojau iš mamos, kai man pasakė, kad Aurimo nebėra, patyriau šoką. Žinojau, kad turi problemų, bet net nenumaniau, kad jis galėtų prieš save pakelti ranką.“Anot Indrės, Aurimas nuolat šypsodavosi, elgėsi maloniai ir draugiškai, buvo tikras džentelmenas.

Praėjusių metų spalio 15 dieną 35 metų A. Dautartas sukūrė šeimą su dešimt metų jaunesne mylimąja Viktorija Charlaškina. Pora neseniai susilaukė kūdikio. Iš pirmosios santuokos su pirmąja žmona Elada vyras turėjo dukrelę Gustę. Tačiau vyras atžalą matydavo itin retai – moteris ją kartui išsivežė į užsienį.

Komentarų nėra: