2012 m. vasario 5 d., sekmadienis

Išėjo Artūras Žukauskas

Šeštadienį iš gyvenimo pasitraukė 37 metų režisierius Artūras Žukauskas, paskutiniu metu dirbęs Kaune.

Kartais jį vadino spaliuku...

Aš pažinojau Artūrą, buvo labai nevienareikšmiškas žmogus. Daug ką bandė, bet nelabai sugebėdavo logiškai užbaigti...Ieškojo savęs ir televizijoj ir teatre ir projektuose.... Mes nebendravome visai paskutinius 5-6 metus...Tiesiog nebuvo bendrų interesų, sąlyčio taškų... Labai gaila, galbūt kažką buvo galima pakeisti..
Ilsėkis ramybėje....


O čia iš to, ką rašo spauda...
Artimieji negali apsakyti savo skausmo ir negali suvokti režisieriaus pasirinkimo priežasčių. Vyras turėjo daugybę darbų, jam sekėsi neblogai, vasario 10-ąją Kauno Mažajame teatre buvo numatyta  jo naujo  spektaklio premjera.
Aktorė Doloresa Kazragytė lrytas.lt žurnalistams teigė, kad režisierių kankino kūrybinės kančios, tačiau šiame darbe jos – natūralus dalykas. Moteris sakė nepastebėjusi, kad vyras būtų prislėgtas ar elgęsis nenatūraliai.
Viena aktorė, dirbusi su režisieriumi tikino, kad vyras buvo itin jautrios sielos. Jis buvo labai jautrus ir jam sunku buvo kovoti šiame konkurencijos ir atšiaurumo kupiname teatro pasaulyje.
Kauno Mažojo teatro direktorius sakė, jog A. Žukauskas puikiai išmanė savo darbą ir turėjo nemažai ateities planų ir ambicijų.

Komentarų nėra: