2012 m. lapkričio 3 d., šeštadienis

Apie mane – Ožiaragį – ateinančiais, juodosios gyvatės metais




 Po Ožiaragio ženklu gimusiems žmonėms – puikūs metai. Jie nelauktai ras savyje gabumų kūrybai ir potraukį dalyvauti viešajame gyvenime, norą valdyti žmones, versti juos vykdyti savo valią. Ir žodžiais, ir darbais Ožiaragiai bus ypač ryžtingi.

2013-ieji jiems – ir atsipalaidavimo laikas. Daugelis Ožiaragių nuspręs keliauti, daugiau laiko skirs savo išvaizdai, išmoks mylėti save. Nenustos rūpintis ir savo artimaisiais. Deja, jie pradės kišis į artimųjų gyvenimą. Tokie veiksmai gali duoti neigiamų rezultatų, nes artimieji nebus patenkinti, kad kišamasi į jų asmeninį gyvenimą ir bandoma primesti savo sąlygas. Metų pabaigoje reikės skirti laiko ir jėgų tiems santykiams gerinti.

Vidiniai pokyčiai turės įtakos jų meilės reikalams. Ožiaragiai, tikėtina, permąstys savo požiūrį į priešingą lytį ir bus labiau teigiami. Ožiaragiai ne tik sutiks susipažinti su naujais žmonėmis, bet ir patys flirtuos, ir todėl net nuspręs radikaliai pakeisti savo drabužių stilių.

Jau pirmaisiais ateinančių metų žiemos mėnesiais bus aišku, kad Ožiaragio potencialas yra gana aukštas ir jie gali tikėtis užimti rimtą padėtį visuomenėje, o tvankų biurą pakeisti į įmonės valdytojo kėdę.  Kadangi visi Ožiaragiai įpratę planuoti ir nenori rizikuoti be reikalo, pasirinks sunkesnį ir ilgesnį kelią. Jie 2013-aisiais dės pamatus ateities pergalėms. Nereikia nė sakyti, kad vienintelis dalykas Ožiaragio gyvenime, kuris jokiomis aplinkybėmis nepasikeis, tai požiūris į pinigus. Ožiaragiai neišlaidaus, o toliau kaups  lėšas.

Ypač atsargūs su pinigais Ožiaragiai turėtų būti rugpjūtį ir rugsėjį, nes gali išaiškėti, kad dingo didelės sumos, gali susidurti su sukčiais. Bet kuriuo atveju metų pabaigoje paaiškės, kad Ožiaragiai pastebimai padidino savo pinigų atsargas, o jų finansinė padėtis sustiprėjo.

Komentarų nėra: